Moisés Samper Alzamora, com a secretaria local del col•lectiu de Novetlè, i en nom de tots els integrants, volem donar les gràcies a les nostres companyes Àngels Mª Navarro Ortiz i Anna Mateu Bolinches; per la responsabilitat que han agafat, Àngels com a membre de l’executiva comarcal, i Anna com a membre del Consell Nacional del Bloc per als propers quatre anys. Una tasca que estic convençut desenvoluparan com millor saben, treballant per fer un partit mes fort, mes unit i com no, adquirint un COMPROMÍS (mai millor dit) amb totes les persones del nostre País Valencia.
Com a secretari local del nostre partit a Novetlè, estic orgullós de vorer com el Congrés a elegit a dos membres del col•lectiu al qual jo represente.
Se que han vist en vosaltres les ganes que teniu de fer coses i millorar dins de lo possible la vida de les persones, això a qualsevol humà li ompli de satisfacció, i mes quant ho fas de tot cor i sense ànim de lucre.
Àngels i Anna, estem convençuts que aneu a fer una bona tasca, ja que vos conec des de fa temps, i tot el que esteu fent per millorar Novetlè aneu a transmetreu al nostre País.
Sabeu que podeu comptar amb tots nosaltres, el col•lectiu el teniu a la vostra disposició per al que necessiteu.

ÀNIM i GRÀCIES PER SER COM SOU