VICENT UBEDA i VALLS i ANA MATEU i BOLINCHES, regidors de Compromís a l’Ajuntament de Novetlè, en virtut d’allò que disposa La Llei de Règim Local Valencià, presentem la següent PROPOSICIÓ, per que, s’ incloga en l’Ordre del dia del pròxim Ple Ordinari que es celebre a l’Ajuntament de Novetlè.

Exposició de motius

Els Regidors de Compromís per Novetlè creguem que es necessari acordar una millor oferta de contracte per a que el BAR DELS JUBILATS del poble puga ser arrendat amb millors condicions i facilitats per a la gent interessada, per tal de no tindre un local tancat que sols ens genera despeses.

Es per tot açò que proposem al Ple de l’Ajuntament l’adopció dels següents:
ACORDS

1.- Fer una modificació de l’ actual manera de contracte o arrendament d’ aquest local.

2- Oferir a la gent interessada en arrendar el local les següents millores o facilitats respecte a les que s’ han dut a terme fins al moment:
• Fer arrendaments mensuals en compte d’anuals.
• Donar la possibilitat a l’ arrendatari de seguir o no amb el contracte.
• En cas de d’ haver diverses persones interessades eliminar la “subasta econòmica” per una “subasta de propostes”, es a dir, que les persones interessades aporten idees i manera en la que t’ he pensat enfocar al bar. Donant-li el bar a aquella persona que més beneficis ofereix, amb preferència si està empadronada al poble.

Novetlè, a 18 d’ abril de 2016

Vicent Úbeda i Valls Ana Mateu i Bolinches
Portaveu Portaveu Adjunt
Grup Municipal Compromís per Novetlè Grup Municipal Compromís per Novetlè

SR. ALCALDE PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE NOVETLÈ