VICENT UBEDA i VALLS i ANA MATEU i BOLINCHES, regidors de Compromís a l’Ajuntament de  Novetlè, en virtut d’allò que disposa La Llei de Règim Local Valencià, presentem la següent PROPOSICIÓ, per que, s’ incloga en l’Ordre del dia del pròxim Ple Ordinari que es celebre a l’Ajuntament de Novetlè.

 

Exposició de motius

 

Els Regidors de Compromís per Novetlè creguem que després de la dissolució de la societat “PROMOCIÓ ECONÓMICA DE NOVETLÈ S.A” serà necessari acordar i tractar el futur de les persones que han perdut el seu lloc de treball a causa del tancament d’ aquesta societat.

 

Es per tot açò que proposem al Ple de l’Ajuntament l’adopció dels següents:

ACORDS

 

1.- Fer una modificació en l’ actual borsa de treball on s’ incloga una nova clàusula per a que les persones en atur a causa del tancament de l’ empresa puguen començar a formar part d’aquesta borsa i treballar. (Encara que no compleixquen els requisits previs de la borsa).

A més a més, creguem oportú poder incloure des de ara en la borsa a aquelles persones que per qüestions administratives i no es pogueren inscriure en el seu dia.

 

2- Modificar que la borsa es puga obrir i actualitzar semestralment en compte de anualment.

 

3-  El regidor pertinent a aquesta tasca, l’ alcalde o el policia local segons s’ acorde, puga organitzar i deixar manada la feina que els treballadors han de dur a terme al llarg de la seua jornada laboral per a poder dur una organització de la feina i compliment d’ aquesta.

 

4-La persona encarregada de deixar manada les tasques a complir per els els treballadors, tindrà que ser supervisada per assegurar-se de que està acabada o per resoldre possibles dificultats sorgides.

Novetlè, a  18 de Gener  de 2016

 

Vicent Úbeda i Valls                                                                                         Ana Mateu i Bolinches

Portaveu                                                                                                                   Portaveu Adjunt

Grup Municipal Compromís per Novetlè                                    Grup Municipal Compromís per Novetlè

 

  1. ALCALDE PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE NOVETLÈ