VICENT UBEDA i VALLS i ANA MATEU i BOLINCHES, regidors de Compromís a l’Ajuntament de Novetlè, en virtut d’allò que disposa La Llei de Règim Local Valencià, presentem la següent PROPOSICIÓ, per que, s’ incloga en l’Ordre del dia del pròxim Ple Ordinari que es celebre a l’Ajuntament de Novetlè.

Exposició de motius

Els Regidors de Compromís per Novetlè pensem que seria necessari i beneficiós per al poble marcar els llocs on els nostres veïns poden aparcar els seus vehicles, ja que moltes zones del poble no estan clarament marcades, la qual cosa presta a confusions.
A més a més, creguem que senyalitzant els aparcaments s’ aprofitarien els espais al 100% de manera adequada, evitant que la gent ocupe més d’ una plaça per a estacionar el seu vehicle.

Es per tot açò que proposem al Ple de l’Ajuntament l’adopció dels següents:
ACORDS

1.- Revisar totes les zones d’ aparcament i constatar aquelles que no estan degudament marcades o senyalitzades.
2- Pintar i senyalitzar de manera clara totes les zones que es considere que son per a estacionar vehicles. Complint d’ aquesta manera adequadament l’article 23 de l’ordenança municipal de circulació.
3- Marcar en groc els llocs on no es pot estacionar.
4- Fer complir la normativa de l’ ordenança municipal. (Estacionaments en els llocs senyalitzats, respectar les zones dels minusvàlids, evitar aparcaments en doble fila de llarga estona o damunt de les voreres etc)
Novetlè, a 18 de Gener de 2016

Vicent Úbeda i Valls Ana Mateu i Bolinches
Portaveu Portaveu Adjunt
Grup Municipal Compromís per Novetlè Grup Municipal Compromís per Novetlè

SR. ALCALDE PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE NOVETLÈ