VICENT UBEDA i VALLS i ANA MATEU i BOLINCHES, regidors de Compromís a l’Ajuntament de Novetlè, en virtut d’allò que disposa La Llei de Règim Local Valencià, presentem la següent PROPOSICIÓ, per que, s’ incloga en l’Ordre del dia del pròxim Ple Ordinari que es celebre a l’Ajuntament de Novetlè.

Exposició de motius

Després de la pèrdua de una de les persones que ha dedicat part de seua vida com a regidor i sense ser-ho al servici de totes i tots els veïns i no veïns a canvi de res. Que qualsevol qualificatiu que el pugen descriure es queda curt per lo treballador i responsable que ha segut “Pepe Xispa” com tots el coneguem.

Es per tot açò que proposem al Ple de l’Ajuntament l’adopció dels següents:
ACORDS

1.- Aprovar en aquest Ple, que comence el tràmit de que el seu nom quede gravat per a sempre i en homenatge a ell, que el Poliesportiu Municipal de Novetlè, s’anomene Poliesportiu Municipal Pepe Xispa; ja que una de les seues grans passions ha segut el esport.
2.- Comunicar a la família si el Ple ho aprova, la decisió que s’adopta, i amb el seu consentiment, tot el que tenim que fer, respectant sempre la seua opinió i oferint-los, quin es el nom que els agradaria, si Pepe Xispa com era conegut o José Garcia Izquierdo.
3.- Que la inauguració d’aquest homenatge es duga a terme a l’oberta de la piscina en el període d’estiu d’aquet any 2016, i que les competicions de Futbet que s’organitzen en Festes Patronals porten el seu nom.
Novetlè, a 19 de gener de 2016

Vicent Úbeda i Valls Ana Mateu i Bolinches
Portaveu Portaveu Adjunt
Grup Municipal Compromís per Novetlè Grup Municipal Compromís per Novetlè

SR. ALCALDE PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE NOVETLÈ